AdcGroep is op zoek naar passievolle talenten in verschillende interessante disciplines. Onder meer PURA Catering, LaVie Catering en de Fair Food Company maken deel uit van de AdcGroep gevestigd te Cuijk en Nijmegen. We hebben ruim 200 werknemers en meer dan 25 jaar ervaring in verschillende cateringdisciplines voor zowel bedrijf als particulier.

PURA is een succesvol bedrijf op het gebied van catering. PURA kan men omschrijven als veelzijdig. PURA brengt dagelijks een bezoek aan ongeveer 250 bedrijven om daar de bedrijfscatering en automatencatering te verzorgen. PURA is sterk in de zakelijke en particuliere markt. Het werkgebied strekt zich uit over het grootste deel van Nederland. Op het gebied van partycatering is PURA heel divers en bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft PURA de ambitie om met een uitgebalanceerd, gezond en eigentijds assortiment scholencatering te implementeren.

LaVie Catering bestaat uit een leuk, hip en jong team en behoort tot de top 10 partycateraars van Nederland. De hoogwaardige catering van LaVie kom je tegen in heel Nederland, op grote en kleine, zakelijke en private feesten, evenementen, beurzen en festivals. Kijk ook op www.laviecatering.nl voor een indruk van onze concepten.

De Fair Food Company is een cateringformule gericht op event-, festival- en business catering. Het bedrijf staat voor duurzaam, puur en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is een sterke groei in de vraag naar duurzaamheid en groene producten. Fair Food Company is op dit gebied al geruime tijd een vooruitstrevende organisatie.

HANGAR01 is een brasserie, vergader- en evenementenlocatie op Breda International Airport. Een echte toplocatie waar onder een 360graden glazen dak gegeten kan worden. Onze gerechten zijn van topkwaliteit en zijn mooie en eerlijke producten. Een (h)eerlijke menukaart, een gezellige ambiance en een fantastische locatie maakt HANGAR01 voor elke gast een fantastische bestemming.

Lijkt het jou interessant om deel uit te maken van een enthousiast team in dit aantrekkelijke vakgebied? Ga dan gelijk op zoek naar de functie die het beste bij jou past!

Medewerkers aan het woord

Dennis

Productiemedewerker

Wat zijn jouw werkzaamheden?
De voornaamste werkzaamheden zijn: het aansturen van medewerkers, meehelpen in de productie, inpakken van producten en orderpicken.

Wat vind je het allerleukste aan je baan?
Het allerleukste aan deze baan is het aansturen van de medewerkers.

Waarom zou je werkzoekenden aanraden om bij ons te komen werken?
De werkzaamheden bij PURA zijn vrij divers, je hebt verschillende taken en verantwoordelijkheden. Verder is PURA als bedrijf erg flexibel.

Mandy

Medewerkster automatencatering

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik start lekker vroeg voor PURA, namelijk rond half 6 ’s ochtends. Dan laad ik eerst mijn bestelauto. Alle producten die ik rond moet brengen staan al op volgorde klaar in de koeling, dus dat is wel handig. Natuurlijk controleer ik wel of alles in grote lijn klopt. Vervolgens rij ik mijn vaste route langs verschillende bedrijven. Bij deze bedrijven verzorg ik onze automaten. Dat kunnen koffie- en/of foodautomaten zijn. Bij sommige bedrijven staan ook automaten met blik en petflessen. Ik maak de automaten schoon, controleer of alle producten nog kunnen qua data en ik maak nieuwe bestellingen. Bij storingen probeer ik deze eerst zelf te verhelpen. Ik ben geen technisch wonder, dus wanneer dit niet lukt schakel ik via mijn leidinggevende de technische dienst in. Vervolgens loop ik weer terug naar mijn auto en vertrek ik naar het volgende adres. Na het afronden van mijn route ben ik klaar en kan ik vaak lekker op tijd naar huis. 

Hoe ervaar je jouw werkzaamheden?
Ik heb veel plezier in mijn werk en dat is ook nodig. Ik hoef niet te werken, maar ik vind het ook niet prettig om de hele dag thuis te zijn. Ik vind het juist lekker om bezig te zijn. Ik vind het ook belangrijk om de opdrachtgever tevreden te houden. Het is natuurlijk ook leuker om bij een tevreden opdrachtgever langs te gaan. Soms heb ik contact met de opdrachtgever, maar vaak ook niet. Ik kom wel geregeld dezelfde gezichten tegen bij de bedrijven. Ik maak dan graag een kort praatje met ze. Hier haal ik werkplezier uit! Het werk is soms best wel intensief, maar dat houdt me ook fit.

Hoe werk je in jouw team?
Mijn collega’s zijn voornamelijk dames. In ons team hangt een goede en gezellige sfeer. We hebben ook een groepsapp, waardoor we makkelijk en snel kunnen communiceren. Eens in de paar maanden wordt er binnen PURA iets leuks georganiseerd. Afgelopen maand hadden we zelfs een bootcamp en een barbecue. In het afgelopen jaar hadden we ook een pubquiz, gingen we bowlen en werd een sinterklaasfeest voor onze kinderen georganiseerd. Ik ervaar een prettige band met mijn leidinggevende Kim. Zij is vrijwel altijd bereikbaar en ik kan altijd mijn dingen bij haar kwijt. Ze is heel coachend. Ik ben zelf een heel vrolijke meid en zie dat het ook als mijn taak om een prettige sfeer in het team te bewaren!

 

Waarom zou je jouw functie aanbevelen bij anderen?
Het is voor mij erg belangrijk dat ik op tijd thuis ben, zodat ik ’s middags tijd heb om te spenderen met mijn kinderen. Wat dat betreft kan ik deze functie erg aanraden. Verder voel ik mij op het werk vrij in mijn doen en laten. Ik heb natuurlijk ook moeten bewijzen dat ik die verantwoordelijkheid aankan, maar het is erg prettig om niet de hele tijd op de vingers gekeken te worden. Daarnaast haal ik dus veel plezier uit contacten met mensen binnen de verschillende bedrijven.

Bram

Junior logistiek manager 

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik heb verschillende werkzaamheden, dit zijn voornamelijk dagelijkse planning inkomende en uitgaande goederenstroom, het aansturen van het logistieke team, orderverwerking, planning en wagenparkbeheer. 

Wat vind je het allerleukste aan je baan?
Iedere dag is anders, er is veel afwisseling. Het is leuk om een bijdrage te leveren aan het goed laten lopen van een partij, ik ben tevreden als de klant tevreden is. Verder is het een uitdaging om snel te schakelen bij incidentele omstandigheden, dit maakt het werken bij PURA zo leuk.

Waarom zou je werkzoekenden aanraden om bij ons te komen werken?
Je komt in een dynamische omgeving terecht, waar geen dag hetzelfde is.