AdcGroep is op zoek naar passievolle talenten in verschillende interessante disciplines. Onder meer PURA Catering, LaVie Catering en de Fair Food Company maken deel uit van de AdcGroep gevestigd te Cuijk en Nijmegen. We hebben ruim 200 werknemers en meer dan 25 jaar ervaring in verschillende cateringdisciplines voor zowel bedrijf als particulier.

PURA is een succesvol bedrijf op het gebied van catering. PURA kan men omschrijven als veelzijdig. PURA brengt dagelijks een bezoek aan ongeveer 250 bedrijven om daar de bedrijfscatering en automatencatering te verzorgen. PURA is sterk in de zakelijke en particuliere markt. Het werkgebied strekt zich uit over het grootste deel van Nederland. Op het gebied van partycatering is PURA heel divers en bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft PURA de ambitie om met een uitgebalanceerd, gezond en eigentijds assortiment scholencatering te implementeren.

LaVie Catering bestaat uit een leuk, hip en jong team en behoort tot de top 10 partycateraars van Nederland. De hoogwaardige catering van LaVie kom je tegen in heel Nederland, op grote en kleine, zakelijke en private feesten, evenementen, beurzen en festivals. Kijk ook op www.laviecatering.nl voor een indruk van onze concepten.

De Fair Food Company is een cateringformule gericht op event-, festival- en business catering. Het bedrijf staat voor duurzaam, puur en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is een sterke groei in de vraag naar duurzaamheid en groene producten. Fair Food Company is op dit gebied al geruime tijd een vooruitstrevende organisatie.

HANGAR01 is een brasserie, vergader- en evenementenlocatie op Breda International Airport. Een echte toplocatie waar onder een 360graden glazen dak gegeten kan worden. Onze gerechten zijn van topkwaliteit en zijn mooie en eerlijke producten. Een (h)eerlijke menukaart, een gezellige ambiance en een fantastische locatie maakt HANGAR01 voor elke gast een fantastische bestemming.

Lijkt het jou interessant om deel uit te maken van een enthousiast team in dit aantrekkelijke vakgebied? Ga dan gelijk op zoek naar de functie die het beste bij jou past!

Medewerkers aan het woord

Dennis

Productiemedewerker

Martijn

Senior partymanager

Bram

Junior logistiek manager

Wat zijn jouw werkzaamheden?

De voornaamste werkzaamheden zijn: het aansturen van medewerkers, meehelpen in de productie, inpakken van producten en orderpicken.

Wat vind je het allerleukste aan je baan?

Het allerleukste aan deze baan is het aansturen van de medewerkers.

Waarom zou je werkzoekenden aanraden om bij ons te komen werken?

De werkzaamheden bij PURA zijn vrij divers, je hebt verschillende taken en verantwoordelijkheden. Verder is PURA als bedrijf erg flexibel.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik regel alles vanaf het wegrijden tot het terugkeren bij LaVie Catering.

Wat vind je het allerleukste aan je baan?

De afwisseling in werktijden, mensen en taken is het allerleukste aan deze baan; de ene dag sta je in een net pak en de volgende dag met de laarzen in de modder.

Waarom zou je werkzoekenden aanraden om bij ons te komen werken?

Je krijgt de uitdaging om persoonlijk te groeien. De werkzaamheden bij LaVie Catering zijn erg breed, dit maakt het werk erg leuk!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik heb verschillende werkzaamheden, dit zijn voornamelijk dagelijkse planning inkomende en uitgaande goederenstroom, het aansturen van het logistieke team, orderverwerking, planning en wagenparkbeheer. 

Wat vind je het allerleukste aan je baan?

Iedere dag is anders, er is veel afwisseling. Het is leuk om een bijdrage te leveren aan het goed laten lopen van een partij, ik ben tevreden als de klant tevreden is. Verder is het een uitdaging om snel te schakelen bij incidentele omstandigheden, dit maakt het werken bij PURA zo leuk. 

Waarom zou je werkzoekenden aanraden om bij ons te komen werken?

Je komt in een dynamische omgeving terecht, waar geen dag hetzelfde is. 

Bezoekadres

Laagveld 16
5431 NX Cuijk

0485- 33 52 10